Ti si sada moja ljubav...

04 Mar, 2014

Gde se izgubio moj princ?

Generalna — Autor endzylove @ 16:00

Dugo vec mastam o tebi,na onaj,samo meni svojstven nacin...Prilazis mi polako,a svakim korakom mi osmeh postaje veci,sve dok konacno ne stignes do mene,pa onda pocnem da se kikocem,na onaj,opet,samo meni svojstven nacin.Onda me zagrlis i kazes:"Nije tebi lako,nije",pa krenes i ti da se smejes.

Ne znam od cega sam te skrojila:ti si verovatno sklop onoga sto mi se svidelo kod drugih,onog sto mastam da posedujes,i onoga sto stvarno jesi,ono sto bih volela,nebitno kakvo je,jer bih volela sve kod tebe.

Umem da te pomesam sa drugima:ne znam zasto,ali znam kada pogresim,jer pravi princ ne odlazi,ne nestaje:njega sudbina vuce ka meni,a mene ka njemu.Ali zasto uvek pogresim:taman pomislim da sam te pronasla,kad ono kao da si u zemlju propao:od trenutka kada shvatim da nesto osecam prema tebi,sudbina nas odvuce na drugu stranu.Zasto je to tako?

Moram priznati,pomalo sam pocela da gubim veru:gde si zalutao,kojom si pogresnom stazom krenuo na putu do mene:gde te je sudbina odnela?Daj mi malo nadd bar,da znam da si blizu,da te cekam,da ne krenem i ja drugim putem.Cini mi se da kad nesto jako pozelim,sebe izbaksuziram,pa ne bude nista od toga.Zato se plasim da sanjam,cak i u snovima,ne samo na javi.

Neka i meni malo krene u ljubavi,da se zaljubim,onako ludo,nacisto da posasavim,da ne znam sta me je snaslo.To ludilo mi ne bi smetalo.

Pa gde je taj princ?Zasto nikako ne dolazi,a kad pomislim da je dosao,kada mi se neko i svidi_nista.Prosto nista.Kao da je propao u zemlju,stvarno...

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs