Neka nova(odraslija) ja

Delovi sa dna moje fioke II

Delovi sa dna moje fioke — Autor endzylove @ 13:59

-"Darko,Darko!-izgovorila je zabrinuto nekoliko puta.Pažljivo ga je pogledala:izgledao je kao da nije tu,kao da je udaljen hiljadama svetlosnih godina od tog trenutka.Lice mu je bilo bledo,a oči uprte u jednu tacku.-Jesi li dobro,šta ti je?"

Naglo se okrenuo prema njoj i upitno je pogledao:"Dobro sam,zašto se toliko brineš?Samo razmišljam da li sam nešto zaboravio."Sedeo je na suvozačevom mestu Ivanine crvene honde,a u krilu je držao veliku putnu torbu.

Nije voleo da je laže i zbog toga se osećao užasno.Ali nije mogao da joj kaže da se zaljubio u drugu,u devojku koju poznaje svega par dana,nije se usudio da čuje zvuk lomljenja njenog srca,i da je tako zauvek izgubi.

-"Ne mogu da te dozovem ceo minut,upravo sam htela da izađem da potražim pomoć!Sigurno si dobro?"-rekla je u jednom dahu.Laknulo joj je što je napokon nešto rekao.

-"Dobro sam,vidiš li?!Nisam valjda lud!-povisio je glas na momenat,ali se pokajao cim je video suze u njenim zelenim očima-Izvini,ne znam šta mi je."

Privukao je sebi i zagrlio.Osetio je miris njene kose,i njeno telo kako se privija uz njegovo,a pod rukama njen tanak struk.Ranije bi ga osećanja preplavila,i osećao bi se kao u snu.Na usnama bi mu se pojavio onaj zaljubljeni smešak,a oči bi mu naprosto bljesnule.Ali ovog puta ne,jer je onaj iskren zauvek poklonio jednoj osobi pre samo nekoliko minuta,a da to nije ni znao.

Pokušavao je da zaustavi suze da ih ona ne vidi.Postavila bi mu bezbroj pitanja na koja ni on nije znao odgovor i na kraju bi nastala svađa koja ničemu ne vodi.Ne,nije se stideo tih suza,jer pravi muškarac je dovoljno hrabar da pokaže svoja osećanja.One su samo bile znak da je biće od krvi i mesa,da voli i da pati.A voleo je bezuslovno,onako naivno i infantilno.To je bila ona ljubav koju samo mlado srce može da pruži.

Stisnuo je zube.Proći će i ovo-pomislio je-sve jednom prođe.Koliko god voleli,mrzeli,plakali,koliko god se plašili i bunili...sve na kraju prođe,ali nešto se nikada ne zaboravi.

A u sledećoj epizodi gledaćete...:D(nastaviće se...)

 

 


Powered by blog.rs